top of page
Kids031520012.jpg

 Книжарничка <ЗНАМОГИКОН> 

Тук ще откриете наши образователни е-ресурси, които може да си закупите онлайн. Стремежът ни е да ви предложим голямо разнообразие от качествени, интересни и развиващи е-книги и цели комплекти. В тях ние реализираме принципите на система "Знамогика", а вие осигурявате на децата си храна за развитие на мисълта, въображението, личността. 

Нашата е-книжарничка вероятно е първата у нас, в която педагози предлагат своите образователни ресурси в електронен вариант. В чужбина тази практика не е новост. Целта ни е да дадем на вас - учители и родители, интересни и качествени образователни ресурси, които да ползвате в класната стая или вкъщи. Конвенционалният начин на ползването им е: принтиране, ламиниране и многократно използване. Хартиеният носител не единствената възможност, а с активното въвеждане на онлайн обучението у нас, използването на книжни образователни помагала става все по-малко. Тук може да се запознаете с някои възможности за приложение на ресурсите ни в дигитална среда.

С тази инициатива на "Знамогика" ще подпомогнем и развием системата, като си осигурим нужните ни финансови средства за реализация на практически проекти и инициативи. Както може сами да се убедите, българските варианти на нашите помагала са на по-ниски цени, в сравнение с английските. С това бихме искали да стимулираме българските учители и родители да ползват интересни и работещи практики от европейската и американската образователни системи, чрез създадените от нас оригинални, български продукти.  

За да купите избрания продукт, кликнете на картинката. Тя ще ви изведе на съответната страница за покупка. Натиснете бутона   I want this! , за да стартирате процеса на плащане. По-долу може да видите колко в български лева струва дадено пособие, като въведете неговата цена в първата (празната) лента. Всяко пособие има своя отделна страница, от която може да получите информация за съдържанието и цената му. За достъп до дигиталния продукт (pdf-файла) изтеглете разписката си от имейла. Там ще видите линк за изтегляне на файловете, свързани с покупката ви. Щраквайки върху връзката, ще бъдете насочени към страница за изтегляне. Повече информация относно процеса на покупката и изтеглянето на е-ресурса - тук.

Image 1325.jpg
Image 1327.jpg
Image 1326.jpg
Image 1328.jpg
Image 1405.jpg
1.jpg
Image 1416.jpg

Цена по ваш избор

Това са помагала, които ще предложим с цена по ваш избор.

Зададена е минимална,  символична цена, а вие може да предложите друга, по своя преценка.

Идеята е ресурсите ни да са достъпни за всеки.

Image 1437.jpg
Image 460.jpg
Абонирайте се за месечното ни известие за нови издания и промоции.

Thanks for submitting!

bottom of page